Realistyczne podejście
Świat żywności szybko się zmienia. Światowa populacja rośnie, na zasobach naturalnych ciąży presja, wzrastają koszty energii i produkcji. Jednak każdy konsument chce (nieprzerwanie) cieszyć się smaczną, zdrową, zróżnicowaną, bezpieczną i świadomie wytwarzaną żywnością. I to w przystępnej cenie. Dobrym przykładem są zwykłe kury, których mięso charakteryzuje się najniższą emisją CO2 w porównaniu do innych rodzajów mięs.
Przejrzystość i współpraca
To realistyczne podejście jest wyzwaniem, któremu musimy stawić czoła razem ze wszystkimi stronami na rynku. Jesteśmy świadomi naszej pozycji w tym procesie. Właśnie dlatego utrzymujemy przejrzystość wszystkich naszych działań. Jesteśmy realistami i pozostajemy otwarci na wszystkich, którzy chcą razem z nami zrobić krok naprzód. To jest rola, z której jesteśmy dumni.