Łatwość gotowania
Posiłki na parze
Niezwykle świeże posiłki na parze stanowią wyjątkową propozycję w ofercie gotowych posiłków sprzedawców detalicznych. Dla konsumentów, którzy chcą jeść zdrowo, świeżo i smacznie, ale jednocześnie w nieskomplikowany sposób.
Opatentowany zawór parowy zapewnia kontrolowany wzrost ciśnienia, dzięki czemu składniki są gotowane na parze, przy optymalnym zachowaniu smaku i witamin. Te niezwykle świeże posiłki zawierają surowe warzywa, mięso lub ryby oraz do wyboru: ziemniaki, ryż, makaron lub kuskus.
Posiłki te zawierają o około 70% mniej węglowodanów niż zwykłe posiłki na parze. Jak na przykład risotto z brokułów i kalafiora. Oprócz korzyści płynących z niskiej zawartości węglowodanów, konsument w łatwy sposób otrzymuje w posiłku zalecaną dzienną ilość warzyw, 250 g.
Gotowanie dla dwojga
Te warianty gotowe do obróbki termicznej (ang. ready to cook) zawierają wszystkie składniki, które pozwalają na postawienie na stole smacznego dania. Obejmują surowe warzywa, mięso lub ryby, a do wyboru są różne kuchnie świata.